maanantai 10. maaliskuuta 2014

seurailumahdollisuuksia

Sain viimein aikaiseks laittaa tännekin linkit Blogloviniin, Blogilistalle ja tuoreelle Instagram-tililleni sekä kaupanpäällisiks vielä weheartit.com mukaan soppaan. Tervetuloa seurailemaan elämääni niidenkin kautta!

Täältä Blogloviniintäältä Blogilistalletäältä Instagrammiin ja täältä weheartit.comiin!

Kävin tänään ihan huippulenkillä! Jaksoin oikeesti juosta, ja koska mun pohjakunto on aika pyllystä, niin se tuntu niiiiin hyvältä! Lenkki oli reilu 4 km ja 35 min, juoksin siitä ehkä 20 min. Koko päivän on ollu tosi hyvä fiilis ton lenkin ansiosta!

En eilen (lauantaina) sit mennyt sinne salille kun en sit olis ehtiny sinne kihlajaisiin ajoissa. Joten huomenna meen piiiitkästä aika BodyCombatiin! Oon kerran käynyt BodyCombatissa joskus noin 17-18-vuotiaana ja se oli kyllä superhauskaa. Odotukset on siis korkeella. Tarkotuksena olis saada syke kohoomaan ja lihakset huutaan hallelujaa, siitä on meinaan aikaa kun oon senkään tehny. Tänään oli kyllä yritys kova kun kävin lenkillä, mutta siinä liikuntaa sai vaan jalat. Combatissa toivottavasti saa kädet ja keskivartalokin kyytiä!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti