Tein myös ihan todella herkkua ruokaa tänään! Oon joskus lapsena syöny couscousta ja se oli mun mielestä niiiiiiin pahaa etten oo uskaltanu sen jälkeen maistaa. Ennen tätä päivää! Tänään kokkasin couscousta, johon tuli
300g marinoituja kanan paistisuikaleita
1 punainen paprika
1 rasia kirsikkatomaatteja
n. 75 g tuoretta pinaattia
2 dl couscousta (kuivana mitattu)
mausteina paprikajauhetta, currya, chilia, sambal oelek-tahnaa ja mustapippuria
Itse tykkään maustaa reippaasti, jos joku tätä reseptiä kokeilee niin kannattaa kokeilla sellaisia mausteita mistä itse tykkää. Mulle tulee ainakin äkkiseltään mieleen että tohon olis sopinut myös rakuuna ja valkosipuli (jauheena tai tuoreena). Sambal oelekia heitin sekaan vaan siks koska sitä sattuu jääkaapista löytymään.
Couscousin valmistin paketin ohjeen mukaan. Paistoin kanoja vähän aikaa, ja vähän ennen kuin ne oli ihan kypsiä, heitin sekaan paprikat ja tomaatit, ja paistoin koko seosta sen aikaa että kanasta tuli kypsää. Sitten heitin sekaan pinaatin ja mausteet, ja viimeiseksi sekoitin ton kanahässäkän couscousin kanssa. Lopputulos on ehkä vähän risottomainen. Tästä riitti kahdelle ja jäi kyllä vielä ylikin, olisko tossa siis ollut noin 3 annosta.
Tänään oon myös kierrellyt kauppoja ja ostelin vähän tarvikkeita pikkuneidin puolivuotissynttäreille. Täytyyhän lastenjuhlissa olla ilmapalloja, koristeita, värikkäitä pillejä ym! Kakkuunkin ostin kynttilöitä, eli mun on pakko leipoa se kakku.
Nyt me lähdetään vielä iltapalalle anoppilaan, ukkeli tossa jo odottaakin! Ta-taa!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti