sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

murkinoita

Tämmönen pikapostaus eilisen ja tän päivän ruuista.

Eilen illalla tein itselleni kanasalaattia ruuaks. Herkkua tuli! Ihan perussalaatti siis: jäävuorisalaatiia, tomaattia ja kurkkua, sekä lisänä raejuustoo ja paistettuja kanan paistisuikaleita. "Kastikkeena" öljyä, suolaa ja pippuria. Tadaa!


Iltapalaks väsäsin pikahedelmäsalaatin. Jälleen herkkua! Ei mitään sen ihmeellisempää, pilkoin sekaan vaan yhden omenan, yhden banaanin ja vähän pakastemansikoita (joita sulatin ensin). 


Ja tänään kokkailin sen jo aiemmin mainitun parsakaalijauhelihalaatikon. Ai että! Ja näin helppoa se on: paistoin 400 g jauhelihaa ja maustoin pussillisella tacomaustetta. Kaadoin ne vuokaan, ja kippasin päälle silmämääräisesti sopivan määrän parsakaali-kukkakaali-porkkanasekoitusta. Päälle rasiallinen kirsikkatomaatteja halkaistuna, purkillinen kermaa sekaan ja päälle emmental-juustoraastetta. Uuni noin 175-asteeseen ja about 30 min uunissa niin on valmista!


Tää on kyllä yks parhaista ruuista mitä oon hetkeen tehny! Suosittelen kokeilemaa, ei edes ollu vaikea tehdä, joten pitäis onnistua niiltäkin, jotka ei oo sellasia keittiökärpäsiä kun mä!

Niin kun sanoin, tää on pikapostaus joten tässä kaikki tällä kertaa. Katsellaan sitten taas huomenna jos ehtisin kirjottelemaan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti